Back to top

Huh, de about pagina mist?

Klopt. Er mist inderdaad een about, over ons of get to know us pagina. Waarom? Omdat we veel liever over jouw bedrijf praten. We praten maar al te graag over jouw ambities, doelen, kernwaarden, visie, brand en vooral de plannen om jouw merk te laten groeien. Hmm, misschien wel erg onpersoonlijk? Daar heb je een punt. Zullen we ons even voorstellen dan?

Despirt Marketing Agency

Marketing is nogal een breed begrip hé? We know. We doen ook alles. Eén vaste partner voor alle marketingzaken, zodat jij je gewoon lekker kan focussen op hetgeen waar je goed in bent: een bedrijf runnen! Ontzorgen, daar zijn we voor en dit doen we binnen verschillende programma’s:

Identify 

Strategie en concept. Het fundament van een campagne of zelfs van het bedrijf. Wij noemen dit ook wel het Identify Program, dat klinkt zo lekker. In deze fase gaan wij jouw merk leren kennen en gaan we dit vertalen naar de doelgroep. 

Activate

Yay, eindelijk gaan we toffe campagnes draaien. Tijdens het Activate Program gaan we natuurlijk de doelgroep activeren. 

Measure

Ben je zelf al even bezig met de marketing van jouw bedrijf, maar zou je graag meer inzicht krijgen in de resultaten van de gedraaide marketingcampagnes? Wij helpen hier graag bij door middel van ons Measure Program.

Dat dus. Verder worden wij vooral heel blij van ondernemers helpen bij het waarmaken van hun ambities en groeidoelstellingen. Dit zie je terug in onze brand values en in alles wat we doen.

Integrity – Trendy – Collaboration – Energetic – Helpful

Verder doen we bij Despirt niks alleen. We bestaan uit verschillende freelance specialisten, die super gepassioneerd zijn over wat ze doen en jou graag helpen groeien. Maar dit wist je natuurlijk al of heb je stiekem niet onze people pagina gecheckt voor je op deze verdwaalde about blog post kwam?

Verder zijn we een jong bedrijf, dat is opgericht in april 2020, midden in de coronacrisis. Gedurfd? Ja, misschien wel, maar juist in dit soort periodes is het belangrijk om top of mind te blijven bij de doelgroep en dat is best lastig als evenementen en bijeenkomsten niet meer georganiseerd mogen worden op de manier hoe we dat enkele maanden geleden deden. Ruimte voor creativiteit dus! Laat dit nou precies onze expertise zijn.

Anyway, dit is wel weer genoeg over ons. Zullen we eens over jouw ambities praten?

Oh ja, de about pagina weglaten vonden we ook wel leuk, omdat er nu heel mooi spirt staat in onze navigatie.

Post a Comment