Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Let's design your future

Vind je het lastig om te laten zien wat jouw producten en diensten zo bijzonder maakt? Of het nu gaat om web design of graphic design: zorg ervoor dat je opvalt tussen alle anderen. Let’s design your future.

Met een professionele
uitstraling heb je een stapje vóór.

Web design: voor jouw ‘online visitekaartje’

Waar we je ook graag mee helpen, is web design! Je website is tenslotte je online visitekaartje. Daarmee laat je niet alleen zien wat je doet, maar ook wie je bent, wat belangrijk voor je is en waarmee jij je onderscheidt van anderen. Onze freelancers begrijpen wat jij nodig hebt. Van ontwerp en vormgeving tot hosting en onderhoud, en van het schrijven van jouw webteksten (inclusief SEO-optimalisatie) tot het creëren van toffe beelden: we got you. Nieuwsgierig? Bekijk de voorbeelden of neem contact op!

Graphic design: laat zien wie je bent!

Een toffe flyer verspreiden onder je doelgroep of een nieuwe applicatie onder de aandacht brengen via een brochure? Wij helpen je graag met het idee, de vormgeving en de tekst. Je kunt tenslotte maar één keer een allerbeste eerste indruk maken op je potentiële klanten. Of het nu gaat om advertenties, posters, flyers, visitekaartjes, social media templates, nieuwsbrieven of iets anders, wij zorgen er graag voor dat jij opvalt in jouw branche. Scroll naar beneden voor wat voorbeelden of say hi!

01.
intake en globaal plan

We komen graag langs om kennis te maken en de sfeer binnen jouw bedrijf te proeven. We bespreken waarmee je worstelt (bijvoorbeeld tijdgebrek, of hoe je je kennis kunt delen in een serie blogs), op welke doelgroepen jij je richt en maken dan een globaal plan.

02.
Advies en offerte

Na de kennismaking brengen we een gepersonaliseerde offerte uit, met daarin een advies op maat, de manier van samenwerken en natuurlijk de prijs.

03.
Levering

Wij gaan aan de slag en leveren ruim op tijd de afgesproken producten op. Daarbij houden we tussentijds contact om naar jouw wensen te blijven luisteren.