Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Despirt in vier woorden?
Betrokken bij onze klanten

Despirt in vier woorden?
Betrokken bij onze klanten

Wie zijn wij?

Despirt Marketing Agency werd in 2020 opgericht door marketingstrateeg Farah de Spirt. Despirt werkt vooral voor lokale bedrijven uit het MKB-segment (met name het kleinbedrijf), maar ook voor internationale bedrijven. Wij zitten het liefst met de ondernemers zelf aan tafel om mee te denken over hun zichtbaarheid en herkenbaarheid.

We zijn goed in wat we doen, net als veel andere bureaus, maar ons echte onderscheidend vermogen is onze betrokkenheid. We zijn er altijd voor onze klanten, en leren hen steeds beter kennen en begrijpen. Dat levert prachtige resultaten op, en meestal zelfs meer dan klanten hadden verwacht. Misschien is dat de reden dat we al zolang met hen mogen samenwerken. Iets waar we heel dankbaar voor zijn!

Met ondernemers, vóór ondernemers

Despirt werkt met een grote groep freelancers. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben allemaal onze eigen specialisatie. Van content creators die thuis zijn op alle social media, tot creatieven (fotografen, copywriters en designers) die zorgen voor prachtig vormgegeven advertenties, brochures, folders, nieuwsbrieven en websites. Teksten en foto’s nodig in jouw huisstijl? Say no more.

Omdat wij zelf allemaal een eigen bedrijf hebben én al jarenlang werken voor klanten uit alle branches, begrijpen we als geen ander wat ondernemers nodig hebben. Daarnaast hebben we allemaal veel passie voor ons eigen vak. Dat komt terug in onze kernwaarden: we zijn integer, trendy, energiek, betrokken en behulpzaam.

Meet the team meet the team meet the team Meet the team meet the team meet the team

Samen hebben wij één doel: jouw marketing naar the next level tillen! Wil je ook hulp bij jouw marketing?