Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Let's get social

Opvallende socials om jouw bedrijf elke dag onder de aandacht te brengen? Wij bedenken je social media strategie, ontzorgen je zoveel als je wilt, en bespreken maandelijks de resultaten met je. Let’s get social.

Vergroot de
interactie met je klanten!

Let us tell your social story

Social media leveren veel interactie en engagement met klanten op. Wil je de socials van jouw bedrijf naar the next level brengen, maar heb je te weinig tijd of niet altijd inspiratie? Let us tell your social story! In overleg met jou zorgen wij ervoor dat je consistent zichtbaar bent bij jouw doelgroep, op Instagram, Facebook, TikTok en/of LinkedIn. What you see: een post op social. What you don’t see: brainstormen, plannen, content maken, caption & hashtags, reageren op comments en statistieken analyseren.

Social kickstart: jouw social strategie

De social kickstart is de strategie die we opstellen zodat jij en wij precies weten wat we gaan doen op social media. Je vindt daarin de planning en een beschrijving van de doelgroep en doelstellingen, maar ook de designs voor jouw bedrijf, de tone-of-voice van je teksten en het soort informatie dat je gaat publiceren.

Social takeover: laat je ontzorgen

Met het social takeover pakket nemen wij het dagelijkse beheer van jouw social media accounts over. We bedenken de onderwerpen, schrijven de teksten en organiseren regelmatig fotoshoots in de stijl van jouw brand, zodat je posts lekker actueel en relevant zijn. Afhankelijk van jouw wensen ben je meerdere keren per week zichtbaar op de socials met opvallende stories, reels en posts.

Meten is weten 😉

Daarnaast zorgen we voor een aesthetically pleasing feed, doen een hashtag-onderzoek en nemen maandelijks de resultaten met je door, zoals nieuwe volgers en gemiddeld bereik. We bespreken dan ook alvast de content voor de komende maand met jou, zodat deze naadloos aansluit op de wensen van jouw business. Benieuwd welke bedrijven je al voor gingen? Bekijk dan onze reviews!

01.
intake en globaal plan

We komen graag langs om kennis te maken en de sfeer binnen jouw bedrijf te proeven. We bespreken waarmee je worstelt (bijvoorbeeld tijdgebrek, of hoe je je kennis kunt delen in een serie blogs), op welke doelgroepen jij je richt en maken dan een globaal plan.

02.
Advies en offerte

Na de kennismaking brengen we een gepersonaliseerde offerte uit, met daarin een advies op maat, de manier van samenwerken en natuurlijk de prijs.

03.
Levering

Wij gaan aan de slag en leveren ruim op tijd de afgesproken producten op. Daarbij houden we tussentijds contact om naar jouw wensen te blijven luisteren.